Pokretanje obrta KRITOM CONSULTING rezultat je višegodišnjeg rada i iskustva


Iza mene je bogato iskustvo poslovnog savjetovanja, izrade poslovnih planova i investicijskih studija, izrade programa za obiteljska poljoprivredna gospodarstva, udruge, lokalne samouprave i općine, pripreme, prijave i provedbe EU projekata, organiziranja poslovnih sastanaka, sajmova sa preko 250 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, okruglih stolova, prezentacija, te izvedbe mnogih edukacija i seminara…
Strast prema poslu, organizaciji, edukaciji, novim trendovima i nadasve prema uspjehu, godinama su stvarali želju da se u potpunosti  posvetim onome što volim, a to je svojim znanjem i iskustvom pomoći stvarati nove vrijednosti za moje klijente.
Moja najveća nagrada je zadovoljan klijent.
Iz tog razloga svakoj ideji i projektu mog klijenta pristupam ozbiljno i profesionalno. Da bi uspjeli postići zajednički cilj, a to je realiziran projekt, sa svakim klijentom najprije obavim razgovor kako bi utvrdila njegove prioritete i način realizacije same investicije.
Slijedeći korak je uska suradnja kako bi realizirali planiranu ideju.

magistra ekonomije i mentorica za razvoj poslovanja

Pretvorimo zajedno vaše  ideje  u stvarnost!

Izrada poslovnih planova, studija, EU projekata

Poslovno savjetovanje

 

Edukacije i seminari

 

Organizacija sastanaka i sajmova

 
IMG_20240104_121946

Ovdje sam kako bi vam pomogla u razvijanju svih

vrsta poslovanja 

– od startupa do međunarodnih korporacija.


Misija  KRITOM CONSULTINGA  je pružiti vam savjetovanje i pomoć u pokretanju vašeg poslovanja, pronaći mogućnosti rješenja raznih prepreka na koje nailazite, te pripremiti prijave na natječaje za financiranje vaših projekata.